Interieur·Lifestyle

Review | Wereldkaarten.nl

Hey allemaal,

Het is alweer een tijd geleden dat ik iets van mij heb laten horen. Mijn camera was stuk, en hierdoor heeft het allemaal even stilgelegen. Ik heb een tijdje geleden contact gehad met wereldkaarten.nl of ik een wereldkaart wilde uitzoeken via hun website. Dit wilde ik graag doen, en vandaag vertel ik mijn ervaring.

Het bestellen via de website ging erg gemakkelijk en ook de bezorging ging fijn. De bestelling was er ongeveer binnen anderhalve week. Ik vind de leveringstijd gewoon prima voor zo’n wereldkaart.

IMG_1502

Nu verder naar de wereldkaart zelf. De kaart is van erg goede kwaliteit en is precies zoals ik hem had verwacht. Het is geprint op een stevig materiaal, waardoor het goed aanvoelt en er ook gewoon goed uitziet. Meestal is het zo dat wereldkaarten op posterpapier worden gedrukt, waardoor het er misschien goedkoop kan gaan uitzien. Dit is hier dus echter niet het geval, aangezien je zelf het materiaal kan uitkiezen waarop de wereldkaart wordt geprint. Een paar van deze opties zijn: hout, plexiglas en canvas. Genoeg keuze dus om de wereldkaart helemaal naar jouw smaak te hebben. Naast het materiaal kun je ook kiezen wat voor wereldkaart je graag wilt. Ik heb gekozen voor een wereldkaart waarbij het lijkt alsof hij met waterverf is geverfd. Dit effect vond ik echt ontzettend leuk, en past ook erg mooi in mijn kamer.

IMG_1504

Ik ben heel erg tevreden met mijn ervaring met wereldkaarten.nl. Als je op zoek bent naar iets om je kamer mee op te fleuren, dan is zo’n leuke wereldkaart zeker een aanrader.

Love, Yvet

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s