Beauty·Lifestyle

Tips om sneller bruin te worden in de zon

Het lekkere weer is in Nederland aangekomen en daarom gaan we massaal buiten in de tuin zitten. Vooral wij, meiden/vrouwen, vinden het belangrijk om een bruin kleurtje te kweken. Daarom ga ik vandaag een paar tips geven om sneller bruin te worden.

1. Olijfolie met citroensap/oliezonnebrand. Smeer je voor het zonnen licht in met een mengsel van olijfolie en citroensap. Door de olijfolie wordt je sneller bruin! Zie het maar alsof je jezelf braadt in een pan. Door er wat citroensap aan toe te voegen, weet je zeker dat je niet verbrandt, dus vergeet die stap niet!

2. Gezonde voeding. In veel gezond voedsel zit een stofje waardoor je sneller bruin wordt. Vooral tomaten en wortels bevatten veel van deze stof!

3. Zwem in zout water. Zout water helpt ook het bruiningsproces. Dit komt door de zoutkristallen, omdat die zonlicht reflecteren. Daarnaast wordt het water opgenomen, waardoor je ook sneller bruin wordt! Als je nou niet aan het strand woont, kun je ook een zwembadje opzetten in de tuin en daar wat zout aan toevoegen.

4. Scrub je huid voordat je in de zon gaat. Door je huid een dag van te voren te scrubben, word je sneller bruin. Daarnaast is het ook nog eens gezonder voor je huid!

5. Vet je huid in met kokosolie. Dit moet je een dag van te voren doen, zodat je huid meer straalt de volgende de dag. Deze truc heeft een beetje hetzelfde affect als het zoute water.

Ik hoop dat jullie iets aan deze tips hebben en dat jullie deze lente/zomer lekker bruin kunnen worden! Welke tip kende jij nog niet? 

Loves Yvet

Advertenties

9 gedachten over “Tips om sneller bruin te worden in de zon

  1. Leuke tips om te lezen! Over het algemeen word ik wel snel bruin, alleen mijn onderbenen willen op de één of andere manier niet snel bruin worden. Van alles geprobeerd, maar nog niets er voor gevonden haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s