Lifestyle

Week 6 | Oreo’s maken & ziek zijn

Vandaag een wat saai week artikeltje. Ik ben namelijk bijna de hele week ziek geweest. Ik had flink de griep te pakken, en heb dus heel erg weinig gedaan.. Maar toch wilde ik eventjes een week artikeltje online zetten.

Maandag ging ik samen met Chantal Oreo’s maken. We maakte ze na aanleiding van het filmpje van Foodgloss en wilde ze dus graag uitproberen. Het duurde erg lang voordat alles klaar was, omdat het deeg eerst nog een uur in de koelkast moest. Toen we het deeg moesten uitrollen, hadden we daar wat problemen mee. Het viel namelijk de hele tijd uit elkaar, maar uiteindelijk is het gelukt!

IMG_0129

Dinsdag en woensdag bleef in ziek thuis. Ik had flink de griep te pakken en voelde me heel erg beroerd. Sinds tijden was ik niet zo ziek meer geweest, dus ik vond het erg vervelend.

Donderdag was ik nog steeds ziek, maar gelukkig kwam mijn vriendje gezellig langs. We keken samen een filmpje en ik kon weer een beetje lachen. Hij bleef eten, en na het eten keken we samen wie is de mol! Ik speel mee met de app, en mijn drie verdachte zitten nog steeds in het spel (:

Vrijdag bleef ik ook nog thuis. Ik hoopte dat ik naar school zou kunnen, maar ik voelde me echt nog niet goed genoeg. Wel probeerde ik wat dingen voor school te doen.

Ik had dus niet zo’n leuke week, maar daar is niks aan te doen. Ik hoop dat jullie week een beetje beter was dan de mijne!

Loves Yvet

* Omdat ik ziek ben, is dit artikel al op vrijdag online. 

Advertenties

9 gedachten over “Week 6 | Oreo’s maken & ziek zijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s